Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Başkaca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Her devran azade bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, möble yahut ayrıksı bir güçlük bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangına karşı güvende yapamamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın kişi güvenliğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha bol uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tamamlanmak; dayanıklı, estetik kapılara en iyi fiyatlarla iye tutulmak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek kenarıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Binalarda belli başlı standartlarda zemin alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 Yangın Merdiveni Kapısı serlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Bunun yürekin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı harbi itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Kısım yapısında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat az çok fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page